Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beurscateraar Young Events voor tiende maal op Fuit Logistica

Tholen - Young Events, die we binnen de sector voornamelijk kennen als cateraar tijdens de Fruit Logistica in Berlijn zal ook in 2012 weer present zijn op de internationale AGF-beurs. "Er staan al ruim 140 stands op voor de Fruit Logistica 2012", aldus Jacco de Jong van Young Events. "We mogen dan spreken van een heus jubileum, want het zal de tiende keer zijn dan we als beurscateraar actief zijn tijdens deze beurs in Berlijn."

Hij vertelt onlangs met succes de catering te hebben verzorgd voor meer dan 40 Nederlandse stands op de Anuga 2011 in Keulen. "Buiten de standcatering hebben wij ook voor diverse bedrijven een aantal geslaagde party's georganiseerd", voegt hij eraan toe. De Anuga heeft dit jaar ± 150.000 gasten getrokken over 5 dagen.Volgende week zal Young Events op de Horti Fair in de Rai ook weer voor diverse stands de catering verzorgen. Verder verzorgt de beurscateraar stands op de Polycom in Gent en ook op de Sial 2012.



De afdeling partyservice zit volgens Jacco momenteel enorm in de lift. Onlangs is het bedrijf door een uitgebreide screening gegaan, met als gevolg dat Young Events nu een erkend leverancier is geworden van een onderdeel van de overheid. "Hieruit blijkt maar weer dat betrouwbaarheid, flexibiliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding wel degelijk zijn vruchten afwerpt in deze recessie tijd", sluit hij af.

Voor meer informatie:
Jacco de Jong
Young Events
Azewijnseweg 12-YE
4214 KC Vuren
Tel: +31 183 820 238
www.youngevents.nl
www.beurscatering.net