Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Blueberry World:

"Hoge prijzen voor Argentijnse en Uruguayaanse blauwe bessen"

Tholen - Het Argentijnse en Uruguayaanse blauwe bessenseizoen is van start gegaan. Blueberry World heeft sinds enkele weken kleine hoeveelheden blauwe bessen uit Argentiniƫ en Uruguay. Vanaf dit weekend verwachten we grotere volumes binnen te krijgen", aldus Anneke Cuppen van Blueberry World. De Argentijnse en Uruguayaanse blauwe bessen komen momenteel per luchtvracht en over twee weken zal de eerste verscheping arriveren. De importeur ontvangt dit seizoen aanzienlijk meer blauwe bessen vanuit Zuid-Amerika om klanten jaarrond van blauwe bessen te kunnen voorzien.
 
De kwaliteit van de blauwe bessen is uitstekend. "Een paar weken geleden was het weer minder goed waardoor er minder deze kant op kwam dan we hoopten", laat Anneke weten. "We hoopten direct na het Hollandse seizoen over te kunnen gaan op Argentijnse, maar dat is helaas niet gelukt voor alle klanten."
 


De prijzen van de blauwe bessen liggen aan de hoge kant, maar zullen binnenkort wel gaan zakken, als er grotere volumes op de markt verschijnen. Na het Argentijnse en Uruguayaanse seizoen schakelt Blueberry World over op de Chileense, die tot eind april beschikbaar zullen zijn.
Voor meer informatie:
Blueberry World
Venrayseweg 106c
5928 RH Venlo
Tel. 077 320 4250
Fax 077 320 4255
E-mail
www.blueberryworld.nl