In de volgende video maakt tweesterrenchef Menno Post van Ron Blaauw Restaurant in Amsterdam een gerecht met kooi-eend, pompoen en amandelpaddenstoelen. In het eerste deel van de film maakt u kort kennis met de teelt van amandelpaddenstoelen: http://www.foodtube.nl/video/1566/Amandelchampignon


Abonneren
Vacatures
"Tweetende AGF'ers"
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Overlijdensbericht Hans Rijnhout
- "Eén ding is zeker en dat is dat er volgend seizoen nog minder belicht gaat worden"
- Belastingdienst wantrouwt groentenhandelaar die weinig winst maakt, maar legio panden bezit
- Oscar en Victor van Turenhout van start met OV Fruit
- Waarom rijden ze anders vanuit Brabant helemaal naar Grootebroek? Er gaan miljoenen in om"
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Opmars amandelpaddenstoelen
In Azië worden ze al langer gekweekt en gegeten en nu zijn ze ook in Europese keukens aan een opmars bezig: amandelpaddenstoelen. Met hun heerlijke amandelsmaak en -aroma geven ze gerechten een exclusief karakter. Zowel vers als verwerkt in gerechten verspreidt de amandelpaddenstoel een heerlijk amandelaroma. De paddenstoel heeft een stevige bite en laat bij bereiding relatief weinig vocht los.
In de volgende video maakt tweesterrenchef Menno Post van Ron Blaauw Restaurant in Amsterdam een gerecht met kooi-eend, pompoen en amandelpaddenstoelen. In het eerste deel van de film maakt u kort kennis met de teelt van amandelpaddenstoelen: http://www.foodtube.nl/video/1566/Amandelchampignon
In de volgende video maakt tweesterrenchef Menno Post van Ron Blaauw Restaurant in Amsterdam een gerecht met kooi-eend, pompoen en amandelpaddenstoelen. In het eerste deel van de film maakt u kort kennis met de teelt van amandelpaddenstoelen: http://www.foodtube.nl/video/1566/Amandelchampignon
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector: