Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
drukbezochte afscheidsreceptie

Rein Osinga afgezwaaidUit de grote belangstelling voor de afscheidsreceptie van Rein Osinga bij Van Oers United bij het Van der Valk Hotel in Ridderkerk, bleek de grote plaats die Rein in de AGF-sector heeft ingenomen. Tal van handelaren, bestuurders en (ex-)collega's kwamen Rein en zijn vrouw Suzanne de hand schudden. Hoewel we Rein vast nog wel zullen tegenkomen, heeft hij nu ook de tijd om samen met Suzanne te toeren in één van z'n negen Fiat-Topolino's!


Eén van Rein z'n pronkstukken

Rein was onder meer politie-agent en maakte pas later de overstap naar de AGF-branche. Hij was directeur van het VGT, waar hij na de fusie met de Bond van Importeurs werd opgevolgd door Willem Baljeu. Na een korte tussenstap in de champignonbranche kwam hij terecht bij handelshuis T. van Noort, dat dit jaar fuseerde met Van Oers tot Van Oers United. Ook was Rein jarenlang voorzitter van Fresworld Barendrecht, die inmiddels is opgegaan in VBO-Freshworld.In gesprek met oud-collega Anton Rutten en echtgenote


Ook Lex kwam de hand schudden


Willem was ook weer even terug


Ook Joop en Bert van den Berg kwamen langs
William Kivits van Scherpenhuizen