Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verse Peruaanse physalis naar EU

Peru is een belangrijke speler in de groenten en fruitexport. Het land gaat vanaf oktober ook verse physalis naar de EU exporteren. Meestal exporteert Peru hiervan de gedroogde producten, maar dit keer zijn het verse. Colombia is één van de toonaangevende producenten en exporteurs van physalis, maar nu is ook Peru aan deze lijst toegevoegd.

Op zaterdag 15 oktober heeft het bedrijf Lysle SA monsters naar Rotterdam gestuurd. Dit op verzoek van een klant uit het Verenigd Koninkrijk. De klant wil de wensen van kwaliteit, de grootte en de smaak van de Peruaanse physalis observeren. Het bedrijf verwacht, dat de klant erg tevreden is met de monsters door de goede kwaliteit van het fruit. Als de onderhandelingen met de Britse klant beginnen, zal Lysle SA 5 pallets per week gaan verzenden.

Het Peruaanse kruisbessenseizoen loopt in de maanden oktober en november en van januari tot maart. De belangrijkste oogst is in begin van het jaar. Lysle wil zich plaatsen als een nieuwe physalisexporteur bij overzeese klanten. In januari begint men met het telen van de biologische physalis.

Voor meer informatie:
Giannina Tafur
LYSLE SA
skype: giannina.tafur
lyslesa@hotmail.com
Tel: +5114415937
Publicatiedatum: