Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Red Star slaagt glansrijk voor ketencertificering

Op woensdag 12 oktober ontving Red Star de certificaten BRC-A, IFS Higher Level en IFS Broker Higher Level. De eisen die door retailers aan producenten worden gesteld, zijn gebundeld in de voedselveiligheidsnormen BRC en IFS. Begin september hebben op Poortcamp (de Lier) de audits plaatsgevonden. Red Star Trading, het verpakking- en distributiestation, ging opnieuw op voor BRC en IFS. Het behoud van de certificaten is zeer belangrijk voor de organisatie, omdat het de twee meest belangrijke certificaten op het gebied van voedselveilig verwerken van voedsel zijn. Het BRC-certificaat is verlengd op het hoogste niveau, oftewel A level. Red Star Trading is constant intensief bezig met het aanscherpen van hygiëne-eisen en het up-to-date houden van het track- en tracesysteem. Deze inspanningen hebben ertoe geleid, dat het certificaat IFS Higher Level is behouden.

FresQ Red Star BV, de verkoopafdeling, ging opnieuw op voor IFS Broker. Er wordt onder meer gekeken naar de beheersing van de voedselveiligheid en het voldoen aan klantspecificaties. De status ‘Higher Level’ is behouden, waarmee het kwaliteitsniveau voor de groeiende vraag van klanten wordt gewaarborgd. Tevens laat het certificaat zien, dat er met betrouwbare partners wordt gewerkt. Bij alle certificaten geldt dat de hoogst mogelijke resultaten zijn behaald, een teken dat Red Star zowel op verpakkings- als op verkoopgebied de zaken goed op orde heeft.

Publicatiedatum: