Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sla terug door listeria

Giant Eagle wil zakken met gesneden ijsbergsla terug. De sla zou mogelijk besmet zijn met Listeria. Klanten worden geadviseerd om te controleren of hun F.M. sla de UPC code 3003430195 heeft. Iedereen, die een zak met de sla heeft, moet er zeker niet van eten, maar het opsturen. Het bedrijf vergoedt de zakken sla. De besmette sla is verzonden naar Italië, New York en wordt gebruikt in de All-American sandwich van de Giant Eagle broodjeszaken.

Ook Hy–Vee kondigde vrijdag aan een aantal verwerkte slasoorten terug te roepen vanwege een mogelijke listeriabesmetting. Het gaat om de gesneden ijsbergsla, American Blend, Garden Supreme en Romaine Garden, alleen onder het merk Hy-Vee, met een houdbaarheidsdatum van 14 oktober. River Ranch Fresh Foods in Californië is het bedrijf dat de slasoorten van Hy–Vee verpakt. Tot slot roept verpakker River Ranch ook de slasoorten van het merk Farmers Market terug. Het gaat om de gesneden ijsbergsla, Parisian Blend, Leafy Romaine en Romaine Garden.
Publicatiedatum:
Auteur:
©