Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrijkaartjes voor Fresh Produce Ukraine 2011

Fruit-Inform biedt alle medewerkers in de AGF sector de mogelijkheid op gratis kaartjes voor Fresh Produce Ukraine 2011 Fair. De tickets zijn te verkrijgen via www.freshproduce-expo.com/en/OnlineReg.aspx. Aanmelding wordt bevestigd met een email. Die email bevat het aanmeldingsbewijs, dat uitgeprint moet worden. Bij inlevering van het aanmeldingsbewijs krijgt men een insigne, waarmee men toegang heeft tot de driedaagse beurs.

De beurs vind plaats bij het IEC, het meest moderne exhibitiecentrum van Kiev, Oekraïne en duurt van 30 november tot 2 december 2011. Tijdens die drie dagen kunnen gasten zich bekend maken met een breed scala aan moderne kweek, na-oogst, opslag, verpakking en verwerkingstechnologieën voor groente en fruit. Maar ook het marketing aspect komt aan bod. Verder is het mogelijk om mee te doen met het de “Fruit & Vegetables of Ukraine 2011 , New Exporter”, de achtste editie van deze internationale conferentie en de International Trade Forum.

Praktisch alle exhibitieruimte is al gereserveerd door Oekraïense en buitenlandse bedrijven, hoewel er nog steeds aanmeldingen binnen komen. Het word gezien als een nodige investering in het nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld, vorige week hebben de volgende bedrijven zich aangemeld: Astra (voorziet in koelingsapparatuur), Decco Italia (voorziet in post-harvest en pre-sale oplossingen), Europlant (producten van aardappelproducten en zaden), Schoeller Arca Systems (de globale leider op het gebied van plastic verpakkingssystemen), Hortico (voorziet in zaden en agro chemicaliën), Nutritech, HV Business, Sakkara of Horticulture Crops en nog anderen.

Verder verwacht de organisatie een recordaantal bezoekers voor het evenement: Ongeveer 10.000 mensen, voornamelijk uit Oekraïne, Rusland, Moldavië, Georgië en Polen. Vanuit de media wordt er goed op de beurs gelet en het Oekraïense ministerie van landbouwbeleid en voedsel ondersteunt de beurs ook officieel.

Publicatiedatum: