Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overaanbod hardfruit op Russische markt

Hardfruit is één van de belangrijkste producten, die wordt geïmporteerd door Eurofruit uit Sint Petersburg, Rusland. Het bedrijf importeert groenten en fruit vanuit de hele wereld. De belangrijkste importlanden zijn Argentinië, Chili, Zuid-Afrika, China, Europa, de VS en Nieuw Zeeland.

Het hardfruitseizoen van Eurofruit begint normaal in september met appelen en peren van de EU. Maar dit jaar heeft Rusland zelf veel eigen productie en de prijzen op de lokale markt liggen erg laag. Er was sprake van goede groeiomstandigheden in Rusland en dit betekent dat de kwaliteit goed is.De import vanuit de EU is langzaamaan begonnen. De belangrijkste EU-landen, waar vandaan Eurofruit hardfruit importeert, zijn Polen, België, Nederland, Servië, Italië en Frankrijk. "Deze landen hebben ook goede oogsten en de prijzen van dit seizoen zijn vrij laag. Buiten de EU zijn de belangrijkste leveranciers van appelen en peren: Chili, Argentinië, VS, China en Nieuw Zeeland.

"Het grote aanbod op de Russische markt zorgt voor een trage afzet. Het is moeilijk om al te voorspellen hoe het seizoen verder zal verlopen", besluit Stanislav.

Contact:
Eurofruit-SPb
Stanislav Poluektov
Saint-Petersburg
Russia
Tel: +78127185649
Publicatiedatum: