Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martijn de Graaf en Edwin van Leeuwen (Valstar) live vanuit USA:

"Nieuwe oogst zoete aardappelen ziet er goed uit"

Nadat deze week de eerste zoete aardappelen in Nederland bij Valstar Holland zijn binnengekomen, zijn Martijn de Graaf en Edwin van Leeuwen naar de USA gereisd om de oogst zelf te bewonderen. "Afgelopen seizoen was kwalitatief een zeer moeizaam seizoen, maar in nauwe samenwerking met de leverancier en klanten, hebben we de beoogde groei kunnen doorzetten. Met zijn allen keken we dus ook uit naar de nieuwe oogst. De eerste aankomsten zagen er goed uit, dus dat gaf goede hoop voor het komende seizoen", vertelt Edwin van Leeuwen.

"Eerst gingen we samen met de teler Sonny & Dewey de velden in om te kijken hoe de zoete aardappelen erbij lagen. Hier was een zeer gemotiveerd team aan het werk om de aardappelen van het veld te halen. Tijdens een goeie dag halen ze per persoon toch zo'n 400 emmers van het veld", vertelt Edwin.



Hierna worden de emmers geleegd in de bins op de truck en getransporteerd naar de loods, waar de zoete aardappelen worden gesorteerd en in de dozen worden verpakt.



Voor deze week zijn we al zo goed als uitverkocht, maar aanstaande dinsdag / woensdag komen de volgende containers binnen! Voor meer info neemt u contact op met uw contactpersoon bij Valstar Holland.

Edwin van Leeuwen
Valstar Holland BV
Tel: +31 174 530 917
Mob: +31 651 835 625
Mail: e.vanleeuwen@valstar.nl

Publicatiedatum: