Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nico Keirsmaekers, Sint-Katelijne-Waver:

"Vraag naar wintergroenten komt op gang"

Tholen - "De vraag naar wintergroenten begint weer een beetje te komen", vertelt Nico Keirsmaekers van de gelijknamige groothandel. "De verkoop van de kolen verloopt gunstig, de rode en witte kool gaan rond de halve euro en bij de savooie is dat iets meer."


"Ook het Belgische hardfruit is er weer volop en daar is ook een goede vraag naar. Er zijn grote volumes appelen en peren op de markt. Dit komt ook door het noodweer in augustus. Er wordt nu minder opgeslagen in de frigo's en ik verwacht dat de gevolgen aan het einde van het seizoen zichtbaar zullen zijn."


Danny en Nico Keirsmaekers, vader en zoon

Keirsmaekers biedt een volledig assortiment groenten, fruit en kruiden. "We willen ervoor zorgen dat alles hier verkrijgbaar is, klanten willen alle producten in één keer afnemen. Met de komende winter in zicht heeft de groothandelaar ook verschillende paddenstoelen in het assortiment.Groothandel Keirsmaekers is lid van Frugro en is sinds 1990 gevestigd op deze vroegmarkt in Sint-Katelijne-Waver.Voor meer informatie:
Keirsmaekers bvba
Nico Keirsmaekers
Strijbroek 3, Magazijn 13-17
2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel: +32 15/31.89.37
Fax: +32 15/31.88.10
www.keirsmaekers.be