Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
introductie op PMA

Elke aardbei zichtbaar in nieuwe pondsbak

Pacific AgPak Inc. uit Watsonville heeft een nieuw aardbeienbakje op de markt gebracht, namelijk de Freigth Buster Clam (FBC). Het nieuwe bakje biedt ruimte voor 1 pond aardbeien, die allemaal naast elkaar liggen, waardoor je praktisch elke aardbei kunt zien. Daardoor kan de consument het fruit netjes beoordelen en het maakt het gemakkelijker voor de kopers om de kwaliteit van het fruit te controleren.Volgens directeur Dace Baum van het AGF-verpakkingsbedrijf is het ook goed voor het fruit, dat nu niet meer boven op elkaar ligt. "Je krijgt een betere kwaliteit, betere uitstalmogelijkheid en een hogere ladingsefficiëntie voor vrachtwagens. Er passen acht verpakkingen in een doos en 152 op een pallet. De FBC is ook verkrijgbaar in twee en vier pond dozen en in traditionele één-pint manden.

Het bakje wordt gepresenteerd tijdens de Produce Marketing Association in Atlanta. Ook wordt daar een champignonverpakking onthuld, de Freight Buster Till, die logistiek eveneens voordeliger is en gemaakt is van recyclebaar PET plastic.

Publicatiedatum: