Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voetbal-pupillen tekenen ‘Spelers Eet Gezond Contract’



In het ‘Spelers Eet Gezond Contract’ van hun sponsor Boomkwekerij ,,’t Fort” W. Roelofs B.V. beloven de voetbalspelers van het E-team uit Zeewolde meer fruit van Nederlandse bodem te eten. Bovendien zetten ze hun handtekening onder de belofte om deze boodschap uit te dragen naar hun vrienden en familie. De pupillen van het E-16 team worden ambassadeur van een gezonde leefstijl en daar zijn ze trots op.
Vrijdag 7 oktober ontvingen zij van Winnie en Claudia Roelofs de nieuwe wedstrijd- en trainingskleding. Voor de groepsfoto stonden de spelers en coaches klaar voor de lokale pers en Omroep Flevoland. De uitzending van Omroep Flevoland vond plaats op 8 oktober 2011 om 20.00 uur en is op de website www.boomkwekerijroelofs.nl te bekijken.




Boomkwekerij ,,’t Fort” W. Roelofs B.V. teelt fruitbomen voor de professionele fruittelers in Europa. Zij vinden het belangrijk, dat er meer fruit gegeten wordt, want dat is goed voor de Nederlandse fruittelers en de gezondheid van alle Nederlanders.
Uit het onderzoek van RIVM, dat op 5 oktober 2011 aan het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aangeboden, blijkt namelijk, dat de fruitconsumptie bij kinderen –afhankelijk van de leeftijdsgroep- tussen de 3-26% ligt. Het onderzoek laat ook zien dat volwassenen meer dan kinderen groenten en fruit consumeren.



Een gezond voedingspatroon is van belang om overgewicht en chronische ziekten tegen te gaan. Veel voorkomende aan voeding gerelateerd ziekten, zijn hart- en vaatziekten, verschillende vormen van kanker, overgewicht en ouderdomsdiabetes.
Met deze verkregen kennis van het huidige zorgwekkende consumptiepatroon wil Boomkwekerij ,,’t Fort” W. Roelofs B.V. veranderingen in het voedselgedrag stimuleren.

Publicatiedatum: