Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inkomende handelsmissie Spaanse agf-sector naar Nederland

In opdracht van Enterprise Europe Network, organiseert TRANSFER CONSULTANCY van 29 november t/m 1 december a.s. een handelsmissie voor bedrijven uit de Spaanse agrologistieke sector naar Nederland. Deze missie, mede mogelijk gemaakt door Rabobank, FloraHolland, Freshpark, the Greenery en het Agrologistiek Platform, volgt op een zeer succesvolle uitgaande agrologistieke missie richting Spanje van 6-10 juni 2011, waarna een vervolg niet uit kon blijven.Deze inkomende missie heeft als doel het leggen van nieuwe handelscontacten. Het biedt u een unieke kans om Spaanse partijen uw ontwikkelde producten, oplossingen en diensten te presenteren. De Spaanse delegatie, bestaande uit vertegenwoordigers van logistieke centra, platforms, voedselproducenten, verwerkingsbedrijven, groothandels, instituties en andere geïnteresseerden uit de agrologistieke sector, zal in drie dagen tijd respectievelijk The Greenery te Bleiswijk, Freshpark te Venlo en FloraHolland te Aalsmeer bezoeken om daar kennis te maken met praktijkvoorbeelden van succesvolle Nederlandse agro- en logistiekprojecten en om Nederlandse bedrijven te ontmoeten, die geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband.

De agrologistieke sector in Spanje biedt voor het Nederlandse MKB actief in de agrologistiek uitgelezen mogelijkheden. Onder Spaanse bedrijven en instellingen bestaat veel behoefte aan nieuwe innovatieve en kostenreducerende technologieën. De agrologistieke sector vormt een belangrijk onderdeel van de Spaanse economie, maar aangezien Spanje achterloopt op het gebied van transport- en distributiesystemen, is het lastig om aan de grote vraag naar hoge kwaliteit verse producten te voldoen. Daarnaast worden moderne technologie en software applicaties nog relatief weinig geïmplementeerd in logistieke systemen en worden centrales niet verbonden met andere onderdelen uit de logistieke keten. Echter, de agrologistieke sector in Spanje heeft een enorme groeipotentie en hierdoor ontstaan diverse interessante marktkansen voor Nederlandse ondernemingen. Het Nederlandse agrologistieke platform wordt als een groot voorbeeld gezien van de ontwikkelingsmogelijkheden, die de Spaanse sector nog door zal moeten maken.

De deelnemende Spaanse organisaties zijn op basis van een uitgebreide intake geselecteerd en worden dus aan u gekoppeld na individuele matchmaking. Het biedt u een uitgelezen kans om direct in contact te komen met potentiële Spaanse partners en kosteloos nieuwe uitbreidingsmogelijkheden voor uw bedrijf te creëren.

Bent u geïnteresseerd om één van deze Spaanse bedrijven tijdens de missie in Nederland te ontmoeten? Voor deze missie zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt vol = vol, dus voorkom teleurstelling en meldt u zo spoedig mogelijk aan. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 18 november a.s. door een e-mail te sturen naar headoffice@transfer-lbc.com

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Sven van den Berg
headoffice@transfer-lbc.com
tel.:+31 10 478 07 60
www.transfer-lbc.com/


Publicatiedatum: