Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aad Roodenburg in directie Wilk van der Sande en Bosch Inveka

Aad Roodenburg is als commercieel directeur toegetreden tot de directie van Wilk van der Sande en Bosch Inveka in Poeldijk. De twee zusterbedrijven in de kassenbouw en installatietechniek willen met de komst van Roodenburg nog meer vorm geven aan de succesvolle internationale expansie.Hein van der Sande, algemeen directeur, geeft aan dat de internationalisering verder zal doorzetten. "We zijn al vele jaren actief buiten de Nederlandse grenzen. Wij zijn erg blij met de komst van Aad, want hiermee realiseren wij een belangrijke invulling van onze strategie: De potentievolle internationale markt adequaat en professioneel bedienen.”

Aad Roodenburg is een ervaren internationaal bestuurder. Hij heeft gewerkt op verschillende commerciële posities bij bedrijven in de sierteelt en de groenteteelt. Hij was onder meer directeur bij het familie-handelsbedrijf Van Dijk Delft, bij coöperatieve telers-afzetbedrijf The Greenery en bij het beursgenoteerde Italiaanse sierteeltbedrijf Ciccolella.

Publicatiedatum: