Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keurmeester-seminar? Nodig? Ja! Nuttig? Zeker!

Al eerder heeft N&S jullie via de nieuwsbrief bericht over een nieuw op te zetten keurmeester-seminar. Dat deze info bij jullie is binnengekomen is wel duidelijk, de aanvragen voor deelname stromen nu al binnen.

Waarom moet je keurmeesters bij elkaar laten komen om te praten over datgene wat hen bezighoudt? Heeft dat toegevoegde waarde? We doen als keurmeester toch dagelijks “ons ding” en vullen onze taken zo goed mogelijk in?
Inderdaad, keurmeesters doen dat ook, maar jullie weten tevens dat het vak van keurmeester (want dat is het!) vandaag de dag heel anders beleefd wordt dan 10 jaar (of langer) geleden. Jullie positie in de AGF sector is veranderd en blijft aan verandering onderhevig.

Om een paar voorbeelden te noemen:
  • Wijziging in regelgeving; waar we tot een aantal jaren terug te maken hadden met enkel EU regelgeving, komen vandaag de dag vele normen en eisen op jullie af, die niet altijd helder in beeld zijn, maar waar je wel mee aan de slag moet.
  • Keuren van producten is je hoofdtaak, maar kijk eens om je heen, hoeveel overige taken zijn er de afgelopen jaren niet bij gekomen, waarvan van jullie verwacht wordt dat deze ook opgepakt moeten worden. Registreren van keurgegevens is er al één van.
  • Communicatie is en blijft een “toverwoord” en verdient alle aandacht, maar jullie ervaren dat goed communiceren en overleggen niet altijd op de meeste charmante wijze wordt gedaan. Hoe ga je daar mee om, wat kun je doen om hier verbetering in aan te brengen?
Zomaar enkele vragen en opmerkingen, die voorbij komen en waar jullie je dagelijks mee bezig houden. Tijd om hier eens over na te denken. Tijd om eens van een ander te horen, hoe hij of zij deze uitdagingen beetpakt. Tijd om daar eens met elkaar over te praten!

N&S gaat hiervoor een bijeenkomst organiseren en wel op woensdag 30 november 2011 van 13.30 tot 17.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst worden meerdere onderwerpen tegen het licht gehouden.
Twee sprekers zullen toelichten hoe kwaliteit beleefd wordt op D.C. niveau en in de haven.

Tevens komen in verschillende workshops de volgende onderwerpen voorbij:
  • Normering en ontwikkelingen in de huidige marktsituatie
  • Opzetten van een goede overlegstructuur
  • Praktijkvoorbeeld van een keurregistratiesysteem
Een andere blik op je dagelijkse werkzaamheden als keurmeester in de AGF; kom 30 november naar N&S in Zaltbommel!

Mail voor meer informatie of inschrijving naar pve@ns-quality.nl.

Publicatiedatum: