Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Expo-alimentaria 2011 overtreft verwachtingen van exposanten en bezoekers

De derde editie van de Expo-alimentaria International Fair heeft de verwachtingen van exposanten en bezoekers, vanuit zestig landen afkomstig en van vijf werelddelen, overtroffen. Minister van Handel en Toerisme, Jose Luis Silva, vertelde dat een aanzienlijk deel van de groothandel en supermarkten in de Verenigde Staten en Europa en importeurs uit zestig verschillende landen op de fair nieuwe vruchten zoals lucuma hebben leren kennen.“De Peruaanse aubergine, of lucuma, is een onbekende vruchtensoort in Europa en we zullen zien of we deze vrucht ook in Europa op de markt kunnen krijgen,' sprak Silva. De Peruaanse minister vertelde dat een Nederlandse consultant hem afgelopen week vertelde dat Expo-alimentaria al zijn verwachtingen had overtroffen. Volgens Silva ligt het succes van de fair in de het samenwerkingsverband tussen de publieke en private sector.

De Peruaanse Exporters’ Association (Adex) vertegenwoordigde de private sector, terwijl de publieke sector werd vertegenwoordigd door Peru's kanselarij en de Ministeries van Productie, Landbouw (Minag) en Buitenlandse Handel en Toerisme (Mincetur),' zo vertelde de Minister.

Bron: Andina

Publicatiedatum: