Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitslag prijsvraag Varekamp Coldstores

Afgelopen zaterdag, 1 oktober, vond de open dag van ABC Westland in Poeldijk plaats ter ere van het 12,5 jarig jubileum van het Agri & Food centrum en op hetzelfde terrein werd ook het Van der Ende WK KassieBouwen gehouden. Varekamp Coldstores was één van de bedrijven op het ABC Westland terrein, die haar deuren had geopend en bezoekers konden o.a. meedoen aan een prijsvraag.


Winnares Mieke Zwolle krijgt een luxe fruitmand uit handen van Willem Nowee, commercieel directeur Varekamp Coldstores.

Om 12.00 uur werd er met een heftruck een groot ijsblok met hierin een sinaasappel de koelcel uitgereden. De prijsvraag luidde: “Na hoeveel uren, minuten en seconden denk jij dat de sinaasappel op de grond valt?” Na het weekend bleek het ijsblok volledig gesmolten te zijn en met behulp van een beveiligingscamera was te zien dat de sinaasappel zondag om 13:39:48 was gevallen.


het ijsblok met de sinaasappel erin.

Uit de ruim 200 deelnemers was Mieke Zwolle uit Kwintsheul de gelukkige winnares. Zij won het luxe fruitpakket met slechts 12 seconden verschil van het werkelijke antwoord! Namelijk 25 uur,40 minuten en 0 seconden. Mieke bezocht de open dag samen met haar kleinzoon Tristan Dijkstra en zij waren, net als vele andere bezoekers, zeer enthousiast over de activiteiten op het terrein.
Publicatiedatum: