Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
als eerste thermoformer in Nederland

Plastics2Pack BV behaalt ISO 22000 certificaat

Op 24 Augustus 2011 is in Nederland voor het eerst een ISO 22000 Certificaat uitgereikt aan Plastics2Pack BV, producent van dunwandige thermogevormde verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Na een grondige audit door de certificerende instelling TÜV Nord Integra heeft Plastics2Pack het zogeheten ISO 22000 Certificaat behaald. Dit certificaat onderstreept dat Plastics2Pack haar interne processen en werkzaamheden op een dusdanige wijze uitvoert, dat Voedselveiligheid door het hele proces heen gewaarborgd is.

‘Wij zijn er trots op, dat wij dit certificaat hebben behaald. Voor ons is voedselveiligheid van groot belang voor de markten waar we aan leveren. Wij kozen voor de ISO 22000 omdat die een antwoord biedt op de internationale vraag naar een gecertificeerde norm voor voedselveiligheid. Daarnaast waarborgt de ISO 22000 dat er veilig gewerkt wordt en goed met het milieu wordt omgegaan. We voldoen hiermee aan de belangrijke thema’s, normen van ISO 9001, HACCP, BRC en IFS. Om een betrouwbare leverancier voor onze klanten te zijn, is het van belang dat we onze eigen processen goed onder controle hebben. Dit certificaat is de beloning voor onze inspanningen om dit te realiseren’, zegt Frank Eijkman, directeur van Plastics2Pack BV.

Een erkend kwaliteit en voedselveiligheidsmanagementsysteem wordt door een groeiende groep organisaties, met name voedingsproducenten en verpakkers, als eis gesteld. Daardoor zijn deze in staat hun eigen normen te realiseren als een betrouwbare leverancier aan onder meer het retailkanaal. Met het behalen van het certificaat benadrukt Plastics2Pack, dat het voedselveiligheid niet alleen voor de korte termijn wil inzetten, maar juist als een onmiskenbaar onderdeel ziet van haar strategie op de lange termijn.

Voor meer informatie:
Plastics2Pack BV
Oostwijk 39
5406 XT Uden.
0413 294228
info@plastics2pack.eu
www.plastics2pack.eu
Publicatiedatum: