Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Piel de Sapo-meloen bij Smeding

Afgelopen week is Smeding met de Piel de Sapo-meloenen overgeschakeld van Zuid-Amerika naar Spanje van huisleverancier Bollo. In Spanje is dit de meest gegeten meloen en ook in ons land is in een paar jaar tijd de verkoop explosief gestegen. Deze lang houdbare meloen is rijp wanneer hij een lekkere geur afgeeft en aan de onderzijde bij lichte vingerdruk iets meegeeft. Het vruchtvlees van de Piel de Sapo is wit tot crèmekleurig, supersappig met een heerlijk karakteristiek zoet
aroma.



U moet ze wel laten proeven om uw klanten te overtuigen, want er zijn nog steeds veel mensen die deze heerlijke meloen niet kennen en daarom ook niet kopen. Onrijpe meloenen nooit in de koelkast bewaren, altijd eerst na laten rijpen op kamertemperatuur. Houd er rekening mee dat rijpe meloenen een sterke geur afgeven; melkproducten nemen deze geur makkelijk op.




Bron: Nieuwsbrief Smeding
Publicatiedatum: