Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wedstrijd beste asperge-amuse

Wie wordt de opvolger van Sjako Minderhout, chef-kok van het Badhotel Domburg én maker van de beste asperge amuse van 2010? De wedstrijd om de beste asperge amuse wordt dit seizoen voor de zevende keer gehouden. De kookstrijd wordt gehouden in restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee. De tien finalisten mogen op 16 mei hun amuses presenteren aan de jury.

SVH Meesterkok

Deze bestaat uit Jos van Grunsven (Euro Toques), Anthon Krijnse Lokker (World of Drinks), Sjaak Jobse (SVH Meesterkok), Ton de Zeeuw (culinair journalist) en een afgevaardigde van het Brabants Asperge Genootschap. Deelnemers maken een asperge amuse in combinatie met een Larghetto Pinot Gris, een wijn die meedingt naar de titel Beste Aspergewijn 2011.

Amuse

Inschrijven voor de voorronde kan tot 30 april. Uit alle inzendingen worden tien deelnemers gekozen die hun amuse mogen bereiden en presenteren aan de juryleden. Aanmelden kan op de website van restaurant De Zeelandbrug uit Zierikzee.

Bron: Misset Horeca
Publicatiedatum: