Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecavakbeurs BBB van 31-01 tot 3-02 in Maastricht

Horecaondernemers kunnen van 31 januari tot en met 3 februari hun hart ophalen in Maastricht. Daar staat dan de 57e editie van de horecavakbeurs BBB in MECC op het programma, met onder meer het segment fastservice in de schijnwerpers.

Op het BBB themaplein dat op de beursvloer is gelegen, kan de bezoeker zich elke dag veriepen met interessante lezingen en workshops. Relevante en specifieke onderwerpen voor de sectoren restaurant, café, fastservice en hotel zullen de revue passeren. De thema's markt, trends, sales en personeel worden nader belicht.

Biertappen

Liefhebbers van speciaalbieren worden verwacht op het BBBierplein, waar grote en kleine brouwers uit binnen- en buitenland hun beste en meest opvallende bieren tonen. Op het Columbus Plein trekken opmerkelijke concepten de aandacht. Behalve de finalisten van de Columbus Trofee bemannen diverse bedrijven er een innovatieve stand. Bovendien is er voor het eerst sinds lange tijd weer een officiële finale van het Nationaal Kampioenschap Biertappen op de beurs te vinden en wordt er voor het 32e jaar op rij het Grand Concours Culinaire International Maastricht georganiseerd door de Stichting Europa Culinair.

Bron: Outofhome-shops.nl
Publicatiedatum: