Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

International Fruit Forwarders Europe klaar voor de toekomst



Tholen - International Fruit Forwarders Europe is gespecialiseerd in op- en overslag van fruit en aanverwante artikelen voor derden. "Hier op ABC Westland in Poeldijk beschikken we over de modernste geklimatiseerde ruimtes met een opslagmogelijkheid voor 2.000 pallets. Daarnaast bieden we alle douane-formaliteiten als erkende PD-locatie aan", vertelt Rob van Bekkum.



"Met onze ervaring kunnen wij ook andere handelingen verrichten die specifiek voor uw partijen vereist zijn. Onze klantenkring bevindt zich met name in het buitenland. Opslag van bananen is voor ons dagelijks werk en in deze periode koelen we ook veel bloembollen", vervolgt Rob. "Afgelopen jaar was best een spannend jaar, zeker toen buurman Soonius door de Van Dongen Groep werd overgenomen. Wij hebben onze koelcapaciteit uitgebreid en zijn met rederijen in gesprek om containers hier op te slaan. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!"



Voor meer informatie:
International Fruit Forwarders Europe
ABC Westland 401
2685 DE Poeldijk
Tel: 0174-243221
Fax: 0174-244040
info@fruitforwarders.nl
www.fruitforwarders.nl