Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Innovatieve oplossingen voor een beter resultaat

Samenwerking Agrifirm Plant en Fruitconsult

1 januari 2011 start de samenwerking tussen Agrifirm Plant en Fruitconsult voor het gezamenlijk ontwikkelen van kennis en geven van teeltadviezen aan klanten op het gebied van bemesting, gewasbescherming en teelttechnieken. Woensdag 22 december is de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Fruitconsult is een onafhankelijk adviesbureau voor de fruitteelt met jarenlange ervaring en expertise in de sector. Agrifirm Plant, een nieuw bedrijf dat officieel van start gaat per 1 januari 2011, is een samenvoeging van Agerland, Agrarische Unie en de divisie akker- en tuinbouw van Agrifirm-oud. Deze samenvoeging is het gevolg van de fusie van Agrifirm en Cehave Landbouwbelang per 1 juni 2010.

Agrifirm was een van de partners van de Centrale Adviesdienst voor de Fruitteelt (CAF). Dit jaar bleek er geen plaats meer te zijn voor Agrifirm in het CAF. Dit heeft Agrifirm er toe aangezet op zoek te gaan naar een nieuwe partner, omdat zij veel waarde hecht aan gezamenlijke kennisontwikkeling.

Voor de klanten van Agrifirm Plant betekent de samenwerking met Fruitconsult meer informatie en meer gemak, omdat uitgebreide informatie en adviezen online beschikbaar zijn. De samenwerking concentreert zich uitsluitend op het gebied van teeltadviezen. Overige activiteiten en begeleiding van klanten worden door de bedrijven uitgevoerd zoals tot nu toe gebruikelijk was.

Agrifirm Plant en Fruitconsult zijn verheugd over de samenwerking, omdat de organisaties elkaar kunnen versterken in het ontwikkelen van fruitteeltactiviteiten en kunnen profiteren van de kennis en expertise die beide bedrijven in huis hebben. Bovendien zijn Agrifirm Plant en Fruitconsult samen goede gesprekspartners voor de toeleverende industrie van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

Publicatiedatum: