Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

All you need is Kanzi

Sinds de start van het Kanzi-seizoen op 18 oktober jongstleden draait de promotiecampagne op volle toeren. Naast de inmiddels ontplooide activiteiten in het gratis dagblad Metro en op de snelwegmasten van Interbest langs de A2 zal Kanzi nu ook op televisie gepresenteerd worden. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met de kerstspecial van 'All you need is love'.

Kanzi is een verleidelijke appel met een verfijnde zoetzure smaak en een glanzend, helder rood uiterlijk. Kanzi heeft een stevige bite met tintelfris en sappig vruchtvlees. Kanzi is een geboren verleider, dat zie je en dat proef je. De slogan 'Pure Verleiding' staat niet voor niks centraal in de nieuwe campagne, waardoor de link met All You Need Is Love werd gelegd. Op Kerstavond is Kanzi hoofdsponsor van het programma de 'All You Need Is Love Kerstspecial'. Zo zal onder andere de naam Kanzi exclusief aan het programma verbonden worden door middel van een toepasselijke en spetterende billboard en breakbumper. Een televisiebillboard is een vijf seconden durende sponsorvermelding voor en na een programma. Een breakbumper is een vijf seconden durende sponsorvermelding direct voor of na een commercialbreak. Met deze billboarding profiteert Kanzi van de binding die is opgebouwd met de kijker, de populariteit en het imago van het programma.

Liefdesbus

Op vrijdag 24 december wordt bij RTL 4 alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk verre liefdes en families intens gelukkige momenten te bezorgen in de 'All You Need Is Love Kerstspecial'. Net als vorig jaar rijdt Robert ten Brink met de befaamde liefdesbus door heel Nederland. De bus, die gevuld is met verliefde mensen en dierbaren, vertrekt van Schiphol en bezorgt hen vlak voor Kerst op het juiste adres. In 2009 keken maar liefst 2,8 miljoen kijkers naar de All You Need Is Love Kerstspecial, het best scorende programma op Kerstavond. Benieuwd hoe Kanzi er in de Kerstspecial uit ziet? Kijk dan naar de uitzending op Kerstavond!

Uitzending: RTL 4, vrijdag 24 december, tussen 20:30 uur en 22:25 uur.
Herhaling: RTL 4, maandag 27 december, tussen 22:00 uur en 0:00 uur.
Publicatiedatum: