Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding De Groot Fresh Group

De Groot Fresh Group heeft afgelopen week weer een uitbreiding
gekregen. In het Verenigd Koninkrijk heeft DG Fruit UK Ltd het collegabedrijf Simply Fruit Ltd overgenomen.

Simply Fruit is een handelsbedrijf, dat importeert uit met
name het verre oosten, voor verkoop in Engeland. De mensen van Simply Fruit, Darren en Chris Leadon, zullen vanaf vandaag het team van DG UK komen versterken. "We zijn blij met deze samenwerking, die DG UK weer een forse stap verder zal brengen."

DG Fruit heeft Simply Fruit overgenomen om hun productportfolio uit te breiden. Importeur DG kocht 100% van de aandelen van Simply Fruit op 17 december en het personeel zal verhuizen naar de DG-kantoren in Surrey.

Simply Fruit is 5 jaar geleden opgericht door Darren Leadon en gespecialiseerd in verschillende niche- producten, inclusief Chinese producten.
DG Fruit is een onderdeel van de Nederlandse de Groot Fresh Group en leveren wereldwijd groenten en fruit.

"De verandering zorgt ervoor dat Simply Fruit financieel sterker staat en geeft een uitbreiding van het productportfolio," geeft Rowe aan. "Darren en ik zijn al jaren vrienden en dit is al langer besproken en nu was het tijd om de knoop door te hakken."

De overname zorgt ervoor dat DG nieuwe productlijnen kan toevoegen. Daarnaast komen er nieuwe klanten en wordt het team versterkt. De filosofie blijft hetzelfde, interesse voor duurzaam ondernemen en samenwerking met de klant, leverancier en DG.

Leadon geeft aan: "Het was de juiste beslissing op de juiste tijd. Ik kan doorgaan met het verdiepen van de relatie met alle klanten en bouwen naar de toekomst. Ik kijk ernaar uit om een deel van een groter team in de UK te zijn. Met de steun van De Groot Fresh Group in Nederland is het potentieel enorm."

Publicatiedatum: