Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bunch of fruit"

Sweex introduceert fruitige pc-accessoires

Sweex zorgt deze winter extra goed voor je computer met de uitbreiding van de ‘Bunch of Fruit’ computeraccessoire lijn. Maak je digitale werkplek nu compleet, verzamel ze allemaal. ‘Style your PC’ met een muis, speaker set, USB hub, webcam, card reader, externe HDD behuizing, headset en toetsenbord. Alles in één kleur of in verschillende kleurcombinaties, je kan het zo gek maken als jezelf wilt.

Je hebt de keuze uit de volgende fruitkleuren: Blackberry Black, Cherry Red, Pitaya Pink, Cocos White, Acai Berry Blue, Rambutan Silver , Golden Kiwi Gold, Snakefruit Brown, Passion Fruit Purple, Lime Green, Orangey Orange en Mango Yellow.



De ‘Bunch of Fruit’ accessoires zijn niet alleen kleurrijk, maar ook nog eens smaakvol, ‘gezond’ en veelzijdig. Kies je accessoires in de fruitkleur die bij jouw ‘style’ past. Of je nou van zoet, zuur of bitter houdt, het kan allemaal. Geef je computer eens een extra energieboost!

Reeds in het assortiment zitten de kleine, bedrade muis en zijn iets grotere draadloze broer. Tevens kun je al lekker je muziek door de kamer laten galmen met de gekleurde USB speaker set of chatten met je vrienden en familie met één van de fruitig gekleurde, hoge beeldkwaliteit webcams uit de ‘Bunch of Fruit’ lijn.

Soon to come…

Dat is nog niet alles. Je computerhoek is pas compleet als je ook je toetsenbord bijvoorbeeld in een Cherry Red, Pitaya Pink of Cocos White uitvoering hebt. Dit kan vanaf medio december, nog net op tijd om als kerstcadeau op je verlanglijst mee te nemen. Om het dan helemaal compleet te maken kun je meteen de cardreader en de externe HDD behuizing (beiden verkrijgbaar vanaf medio november), op je verlanglijstje zetten.

Last but not least komt in januari de ‘Bunch of Fruit’ headset uit. Als je toch nog iets te wensen hebt voor het nieuwe jaar, is dit meteen een goed begin.

Voor meer informatie: www.sweex.com
Publicatiedatum: