Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nunhems benoemt Vicente Navarro als Managing Director Strategy

Nunhems, het groentezaadbedrijf van Bayer CropScience, kondigde vandaag de benoeming van Vicente Navarro Cortés als Nunhems Managing Director Strategy aan. Vicente, 50 jaar en van Spaanse nationaliteit, zal op 1 januari 2011 toetreden tot de directie. Zijn vestigingsplaats is Picaña (Valencia), Spanje.

Vicente Navarro

"De benoeming van Vicente Navarro is een belangrijke mijlpaal in de strategische ontwikkeling van Nunhems", aldus Douwe Zijp, Chief Executive Officer van Nunhems. "In een bedrijf zo dynamisch als het onze, is het van cruciaal belang om alle trends die zich voordoen in de markt te overzien en te interpreteren en onze doelenstellingen te bepalen en na te streven en tegelijkertijd de flexibiliteit van structuren en strategieën te waarborgen. Vicente heeft een lange, praktische ervaring met Nunhems bij de opbouw van de strategische infrastructuur en samenwerkingsverbanden, die innovatie en groei bewerkstelligen."

Vicente werd in 1960 geboren in het Spaanse Segorbe en studeerde Agrotechniek aan de Polytechnische Universiteit van Valencia. Zijn carrière bij Nunhems begon in 1985 als Product Manager en hij werd Managing Director van Nunhems Spain S.A in 1986. In deze positie versterkte hij de positie van Nunhems in Spanje en later ook in Portugal en Marokko. In 1998 werd Vicente benoemd tot Regional Head of Marketing & Sales voor Europa, het Midden Oosten en Noord Afrika. In 2005 werd hij Global Head of Marketing.

In zijn nieuwe functie als Managing Director Strategy zal Vicente verantwoordelijk zijn voor het identificeren van innovatieve manieren waarmee Nunhems haar klanten wereldwijd kan bedienen. Samen met zijn collega's bij Bayer CropScience en de Nunhems Directie zal hij het proces leiden om nieuwe marktkansen te identificeren en lange termijn strategieën te ontwikkelen waaronder mondiale en autonome groei.

"Ik ben enthousiast mijn rol binnen Nunhems uit te breiden. Deze positie geeft mij de unieke kans om een strategie te ontwikkelen en in te voeren die gebruik maakt van gebundelde krachten in het voordeel van onze klanten", aldus Vicente. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het Nunhems team als we onze gezamenlijke wereldwijde kennis inzetten om aan de plaatselijke behoeften van de markt te voldoen. "
Publicatiedatum: