Ook stoofperen geliefd actieproduct in de week voor Kerst

Sla bij 10 supermarktformules in de aanbieding

In week 51 zijn er 10 supermarktformules die diverse sla soorten in de aanbieding hebben. Daarnaast zijn er 9 formules die tomaten (cherry of tros) voordelig in de schappen hebben liggen. Bij vers fruit zijn er 9 formules die peren in de aanbieding hebben, 8 formules hebben stoof peren, 1 formule handperen. Daarnaast zijn er acties met mandarijnen, sinaasappelen en meloen. Eén formule heeft diverse soorten zacht fruit in de aanbieding.

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 51 in 2010. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.