Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerstpresentatie bij Gebrs van Aarle

Op 14, 15 en 16 december vond bij Gebrs van Aarle te Schijndel exclusief voor haar klanten een kerstpresentatie plaats. De klanten werden geïnspireerd in een winkel die in kerstsfeer was ingericht met mooie en in sommige gevallen niet alledaagse producten.

Gasten werden bij binnenkomst ontvangen door Frans van Aarle en Lisette van Herk.
Lisette zal vanaf 1 januari actief zijn als relatiebeheerder. Ook in 2011 worden de klanten van Gebrs van Aarle ondersteund in hun bedrijfsvoering.

In de kerstwinkel werd het complete assortiment door een van de verkopers persoonlijk aan de klant toegelicht. Veel klanten waren onder de indruk van de vele soorten groenten, fruit, paddenstoelen en exoten. Voor de winkel stond een proefmodel van een kuubse kist, die vanaf januari bestelbaar is. In de sfeervol ingerichte kerstwinkel ontstonden spontaan nieuwe ideeën om in de eigen winkel te gebruiken.In twee koeltafels werden luxe kerstsalades en van de firma Hertong uit Boekelo maaltijden gepresenteerd. Het proeven van de kerstsalades o.a. de Noelsalade, Tonijnsalade, Winters Tafereeltje en Pastinaak –Witte Druif gaven volop inspiratie. De recepten werden volop mee naar huis genomen. In de koeltafels werden ook zogenaamde Twisty Bowls gebruikt, daarin kunnen salades kant en klaar worden gepresenteerd.

De persoonlijke rondleiding werd op prijs gesteld door de klanten. Tijdens de rondleiding waren de orderpikkers, voornamelijk studenten, aan het werk en dit gaf een duidelijk beeld van de gang van zaken. Het bekijken van de groenten, fruit en andere producten gaf inzicht in de kwaliteit van de producten.

Door de aanwezigheid van collega’s uit de branche werden nieuwe contacten gelegd, ideeën en ervaringen uitgewisseld. Als dank voor het bezoek kreeg elke klant als attentie een groeibaal voor paddenstoelen mee naar huis. De reacties waren zeer enthousiast.

Gebrs van Aarle en medewerkers danken iedereen voor hun komst en wenst iedereen goede kerstverkopen!

Klik hier voor een foto-impressie
Publicatiedatum: