Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat zijn uw goede voornemens voor 2011?

Wat zijn uw (professionele) goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer omzet genereren of wilt u juist een kwaliteitsslag maken door efficiënter te gaan werken het aantal fouten terug te dringen? Wat zijn de mogelijkheden die automatisering hierbij biedt en hoe blijft de investering beperkt? Profix IT Solutions kan u waarschijnlijk prima op weg helpen! Daag ons uit met uw vragen en win een dag IT consultancy.

Profix IT Solutions is dé automatiseerder voor de AGF-branche!

Profix IT Solutions kan u waarschijnlijk prima op weg helpen. Laat het ons weten als u op zoek bent naar een eerlijke gesprekspartner. Met onze ruime ervaring hebben we veel AGF-handelsbedrijven succesvol geautomatiseerd. Daarnaast geven wij advies over de selectie van overige software en automatiseringsoplossingen.

Win een dag IT consultancy met uw vraag…

Onze kennis is ontstaan vanuit meer dan 20 jaar praktijkervaring. Het succes van onze software is het gevolg van het luisteren naar onze klanten. Dit bracht ons op het idee om de inbreng vanuit de praktijk te belonen. Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, geven we daarom een dag consultancy weg aan diegene met de meest prikkelende probleemstelling. Op deze dag houden wij uw organisatie tegen het licht. Wij zullen onze visie ten aanzien van nieuwe automatiseringsontwikkelingen toelichten. Daarbij gaan we natuurlijk in op uw vraag en streven we samen met u naar een passend antwoord.

Om tijdens deze (informele) dag zo goed mogelijk te renderen is deze voorzien van een smakelijke lunch. De dag belooft een verhelderende blik op automatisering en stof tot nadenken voor het nieuwe jaar! Tot vrijdag 21 januari 2011 kunt u uw vragen insturen via het contactformulier op onze website.

Schrijf u NU in via onze website en motiveer uw aanmelding.
Publicatiedatum: