Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hagé International / The Greenery breidt exotenassortiment uit

Hagé International/ The Greenery biedt naast een jaarrond groenten- en fruitassortiment een breed assortiment exoten aan. Het assortiment bevat de gangbare bulkexoten waaronder mango’s, physalis, ananas en avocado’s afkomstig uit diverse landen. Daarnaast biedt Hagé nu ook speciale exoten aan zoals bijvoorbeeld maracuja, pitahaya, eetbare bloemen en verse kruiden.Vooral in de decembermaand is er traditioneel meer vraag naar exotische producten. "Consumenten willen tijdens de feestdagen uitblinken met bijzondere exotische producten", zegt Corrie Visbeen van Hagé International. Daarom richt Hagé zich in samenwerking met The Greenery ook op speciale exoten geïmporteerd uit alle windstreken.

Ook bij de import van de exotische vruchten staat voedselveiligheid voorop. Daarom worden alleen exoten in het assortiment opgenomen die afkomstig zijn van GlobalGap-gecertificeerde leveranciers.
 
Voor product- en verkoopsinformatie kan u contact op nemen met Hagé International/The Greenery, Corrie Visbeen ([email protected]) +31 (0)180 657715 of +31 06 12135907
Publicatiedatum: