Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ron Vreeswijk optimistisch gestemd over aardappelmarkt

"Goede vraag naar Franse aardappelen"

Tholen - Aardappelgroothandel Vreeswijk uit Rotterdam biedt jaarrond het complete aardappelassortiment aan. In de periode richting de kerstdagen, zijn met name de speciale aardappelsoorten in trek, zoals de truffelaardappelen en de Rozeval-aardappelen. "Klanten die over de vloer komen, pakken toch sneller wat speciale producten mee", zegt Ron Vreeswijk.De handelaar signaleert met name een goede vraag naar Franse aardappelen. "Deze zijn vaak net wat mooier op kleur en verpakt dan de Hollandse aardappelen. Ze zijn dan wel iets duurder, maar ook de allochtone doelgroep heeft daar toch wat extra geld voor over", zegt Ron, wiens zaak gevestigd is op de Rotterdamse groothandelsmarkt.

De Hollandse telers die hem beleveren hebben de aardappelen allemaal 'binnen' en Ron noemt de kwaliteit niet slecht. "De marktvooruitzichten zijn wel positief. Het is leuker verkopen dan als iedereen volop aardappelen op voorraad heeft!"

Voor meer informatie:
Ron Vreeswijk
Aardappelgroothandel Vreeswijk
Groothandelsmarkt 2-5
3044 HA Rotterdam
Tel.: (010) 415 44 30
Fax: (010) 462 66 50
www.aardappelgroothandel.nl