Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Winkel heeft nieuwe signalisatie en achtergrondkleuren"

Delhaize opent 800e winkel

Retailketen Delhaize opent vandaag de 800ste winkel in Belgiƫ. De eer valt te beurt aan een supermarkt van 1950 m2 in het centrum van Genk. Als eerste winkel in Vlaanderen wordt deze vestiging uitgerust met nieuwe signalisatie en andere achtergrondkleuren.

De nieuwe Delhaize op het Stadsplein van Genk komt op de plaats waar tot voor enkele maanden een Carrefour gevestigd was. Delhaize heeft de rendabiliteit van deze locatie anders ingeschat en het leegstaande pand beschouwd als een opportuniteit. De retailgroep, die het marktaandeel dit jaar zag toenemen tot een nieuw record van 26,08%, maakt van de gelegenheid gebruik om enkele nieuwigheden te lanceren. De muren van de Genkse vestiging zijn in een lichtbeige tint geverfd en de aanduidingen op de rekken en in de gangen hebben een frisse vormgeving meegekregen. De nieuwe Delhaize-vestiging biedt werk aan 37 mensen. 
Publicatiedatum: