Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo streeft naar 90 nieuwe winkels in 2011

Jumbo is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid en kondigde
onlangs aan de ombouwoperatie van Super de Boer-winkels te versnellen: het streven is om negentig nieuwe Jumbo-winkels te openen in 2011 volgens de website supermarktactueel.

Onlangs is de supermarkt uitgeroepen tot Beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door. Jumbo opent binnenkort weer vier nieuwe winkels. De Super de Boer-winkels in Vinkeveen, Sliedrecht, Nunspeet en Den Burg (Texel) worden omgebouwd tot Jumbo. De nieuwe Jumbo-winkels aan de Plevierenlaan 7 in Vinkeveen en aan de Kerkbuurt 41 in Sliedrecht openen op 2 februari hun deuren. De Jumbo-winkel aan de Industrieweg 15 in Nunspeet zal op 9 februari worden geopend. Tenslotte is de Jumbo-winkel aan de Vogelenzang 25 in Den Burg (Texel) op 16 februari aan de beurt.

Bron: Supermarktactueel
Publicatiedatum: