'Winterkoninkjes' opnieuw beschikbaar bij The Greenery

Vanaf deze week zijn de Winter-Exquise aardbeien beschikbaar bij The Greenery. De aardbeien zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitzonderlijk zoete smaak.

De Winter-Exquise aardbeien zijn afkomstig uit de belichte teelt. Hierdoor zijn ze ook in deze donkere dagen uitstekend van smaak, kwaliteit en houdbaarheid. De aardbeien kenmerken zich door de hoge brixwaarde (suikergehalte) in de vrucht.In het verleden waren de Winter-Exquise aardbeien vooral voor de Russische markt bestemd. Tegenwoordig vinden ze via groentespeciaalzaken en horeca ook hun weg naar consumenten in Nederland, België en Duitsland.

De winterkoninkjes zijn exclusief bij The Greenery verkrijgbaar en worden uitsluitend gelegd en met een exquise topkaart gepresenteerd. Ze zijn beschikbaar in dozen van 8 x 500g.

Voor product- en verkoopinformatie kunt u contact op nemen met The Greenery, Sjraar Hulsman (s.hulsman@thegreenery.com), +31 (0) 765136054 of +31(0) 650214835.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.