Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Goed land voor groenten- en fruitteelt"

Peruaanse landbouwgronden te koop

H2Olmos komt met een grote kans voor investeerders om landbouwgrond in Peru te kopen. In Peru zijn veel vruchtbare gebieden voor bijvoorbeeld suikerriet, katoen, maiss, avocado, mango, citrus en druiven, asperges, paprika, pepers en andere groenten en fruit. Het bedrijf H2Olmos biedt gebieden aan voor lagere aanschafkosten per hectare dan andere gebieden in de regio.

900 kilometer ten noorden van Lima, in de regio Lambayeque is het Irrigation Project Olmos geplaatst. Dit is een belangrijke basis voor de agrarische ontwikkeling van het noorden van Peru. Het project is op 55 km afstand van de Stille Oceaan en 115 km van de stad Chiclayo. De dichtsbijzijnde haven is Paita.

Het project zal 43.500 hectare irrigeren, daarvan is 5.500 hectare van kleine boeren.
Een voordeel van deze gebieden is dat de oogst van groenten en fruit op tijden zal zijn als andere landen deze producten niet aanbieden. Dit zorgt voor een diversificatie van het aanbod in de VS, Europa en Azië. De kavels worden geveild voor een minimumprijs van $4250,- dollar per hectare.

In het gebied zijn gunstige klimatologische omstandigheden die een tijdige toegang tot de markt mogelijk maken. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is gemiddeld 23,8 ºC in het noorden tot 22,1 ºC in het zuiden van het gebied. De relatieve vochtigheid is 68% gemiddeld en varieert van 66 tot 71%.

Voor meer informatie over deze gebieden www.h2olmos.com
Publicatiedatum: