"Franse marktleider in kiwi- en appelexport"

Frankrijk: Blue Whale wint Agribusiness Export AwardDe tweede Palmarès MOCI, een prijsuitreikingsceremonie voor de Franse Internationale KMO-leiders, werd gehouden op 6 december. Er waren prijzen voor 11 verschillende categorieën. Blue Whale won de Agribusiness Export Award.

Blue Whale is een groep van meer dan 250 fruittelers gelokaliseerd in Montauban. Met 8 coöperaties in de departementen Lot&Garonne, Tarn, Tarn&Garonne en 164.000 ton verkocht fruit is Blue Whale gepositioneerd als de Franse marktleider in de kiwi- en appelexport. Het bedrijf groeit al 10 jaar gestaag in 48 landen in Europa en daarnaast ook Azië, Midden-Oosten, Afrika en Amerika.

Bij de prijsuitreiking bedankte de directeur Alain Vialaret van Blue Whale alle producenten en medewerkers van Blue Whale. Hij is erg trots op zijn team, ze hadden een zwaar seizoen gehad in 2009/2010. Op dit moment is het bedrijf op zoek naar nieuwe kansen in de markt.

Contact:
Blue-Whale
Tel: +33 563 21565
www.blue-whale.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.