Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MKB bespaart flink met factureren via het web

TIE Kinetix introduceert vandaag een webshop voor het aanschaffen van een dienst voor elektronische uitwisseling van berichten via het internet. Met het zogenaamde WebEDI (Electronic Data Interchange) in abonnementsvorm kunnen nu ook MKB-bedrijven flinke besparingen realiseren op het berichtenverkeer met afnemers en klanten, zonder een grote investering te hoeven doen. Aanvragen van de dienstverlening gaat via een unieke website (www.3stappenEDI.nl) die vanaf vandaag in de lucht is.
 
Het elektronisch versturen van berichten tussen twee partijen met behulp van computers en software is gemeengoed bij grotere partijen. Vooral binnen de levensmiddelenbranche en doe-het-zelfbranche worden op grote schaal EDI-berichten uitgewisseld tussen een leverancier en een afnemer. Door elkaars elektronische systemen te koppelen wordt er veel geld en tijd bespaard. “Wij hebben ruime ervaring op het gebied met EDI. Zo bedienen wij wereldwijd ruim 3.000 klanten. Wij brengen de kostenbesparende methode van factureren en bestellen nu met webEDI ook binnen het bereik van het MKB. Een solide, betrouwbare technologie met 25 jaar ervaring en doorontwikkeling is nu bereikbaar en betaalbaar voor de kleine ondernemer”, zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "Daartoe hebben wij een laagdrempelige website gelanceerd, waardoor WebEDI door bedrijven overal via internet aangevraagd kan worden en snel in gebruik kan worden genomen.”
 
Steeds meer bedrijven verlangen van hun leveranciers, groot en klein, dat zij hun papieren berichten vervangen door EDI-berichten. Het gaat daarbij vooral om berichten zoals inkoop- en verkoopopdrachten, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen.
De WebEDI software werkt in verschillende branches zoals supermarkten en de doe-het-zelf en is conform de meest recente structuren en protocollen. Grote partijen zoals Jumbo Supermarkten, PLUS Retail en Nettorama kunnen uitstekend door hun leveranciers via WebEDI worden bediend.
 
Jan Sundelin: “Of het nu gaat om een producent, transporteur of detailhandelaar, met WebEDI realiseren zij kostenbesparingen, lopen ze minder administratieve fouten op en worden de doorlooptijden korter. Met TIE Kinetix krijgt ook de bakkerij of de cateraar de mogelijkheid om met de efficiëntie van afnemers en leveranciers mee te gaan, zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn.”

TIE Kinetix levert innovatieve software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met het TIE Kinetix concept biedt de onderneming een ‘Total Integrated E-commerce’ concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e-facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De ‘Total Integrated E commerce’ oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te maximaliseren.
TIE Kinetix heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE Kinetix is een beursgenoteerde onderneming (NYSE Euronext: TIE Holding) met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.

Voor verdere informatie:
TIE Kinetix
TIE Nederland B.V.
Antareslaan 22-24
2132 JE Hoofddorp
The Netherlands
 
T: +31-20-658 90 00
F: +31-20-658 90 01
 
E: info@TIEKinetix.nl
W: www.TIEKinetix.nl
 
Publicatiedatum: