Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Unica Vera's babyleafs klaar voor de feestdagen

"De feestdagen staan voor de deur! Een gezellige, maar ook drukke tijd. En dat is ook nu al te merken. “De vraag naar Unica Vera babyleafs neemt deze weken al toe", aldus Wijnand de Mooij. "In de afgelopen jaren is gebleken dat er met de feestdagen veel babyleafs worden verkocht. Niet alleen de horeca en groentewinkels vragen naar deze producten, ook de supermarken pikken tijdens deze periode een graantje mee. En deze toenemende vraag, vraagt om een goede voorbereiding."Desalniettemin zijn de afgelopen weken niet optimaal geweest voor de teelt van producten. Niet alleen in Nederland, ook Italië heeft eronder te lijden gehad. Door de vele regenval en koude temperaturen raken veel teeltprogramma’s achterop. Dat maakt het nog eens extra lastig om aan de toenemende vraag te kunnen beantwoorden. Een logisch gevolg is dan een stijging van de prijzen, volgens Wijnand de Mooij.

Goede afspraken zijn dan essentieel. Unica Vera kan u, weer of geen weer, de producten en kwaliteit leveren die u vraagt Doordat Unica Vera haar producten jaarrond van meerdere gekwalificeerde tuinders afneemt, kan Wijnand de Mooij met een gerust hart zeggen dat zij de vraag goed aankunnen. "Door onze vaste contracten zijn wij zeker van producten. Dat is belangrijk, zeker in deze periode. Door de goede logistieke afhandeling, zijn de producten snel op locatie."Tenslotte voegt Wijnand toe: “De vraag naar exclusieve producten neemt tijdens de feestdagen uiteraard toe. Zowel mensen thuis als restaurants willen graag iets bijzonders van het kerstdiner maken. Daarom voegen wij de komende weken wat extra producten toe aan ons assortiment”. De producten die Unica Vera toevoegt aan haar assortiment zijn onder andere Castel Franco, Radicchio Treviso en Radicchio Tardivo. Voor een complete assortimentslijst, inclusief luxe producten, kunt u mailen naar [email protected]

Publicatiedatum: