Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Illegalen verstoppen zich tussen lege fruitkisten

Een chauffeur van een Britse vrachtwagen schrok zich gisteren rond 11.45 uur een hoedje toen plots vier personen uit de laadbak van zijn vrachtwagen sprongen. De trucker was zijn vracht aan het lossen aan de Veiling Haspengouw op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden. Drie van de vier illegalen sloegen op de vlucht, maar de lokale politie kon één man vatten. Het ging om een 36-jarige Iraniër die op 24 november van de lokale politie van Brugge het bevel had gekregen om het land te verlaten. De man werd bestuurlijk aangehouden in afwachting van een beslissing van de dienst Vreemdelingenzaken in Brussel.
 
Het viertal had zich in de vrachtwagen verstopt tussen lege fruitkisten. Wellicht zijn ze in Bierbeek op de parking langs de E40, waar de trucker overnachtte, stiekem in de laadruimte geklommen. Wellicht dachten ze dat de Britse vrachtwagen naar Groot-Brittannië reed.

Bron: De Standaard.be
 
Publicatiedatum: