Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Bekijken hoe we de logistieke stromen nog verder kunnen optimaliseren”

SCA en LC Packaging starten Opzet Combinatie Nederland B.V.

Tholen - Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Venray presenteerde de Opzet Combinatie Nederland B.V. (OCN) zich voor het eerst. Deze combinatie werd in mei dit jaar opgericht door de verpakkingsbedrijven SCA Packaging AGF/DBA en LC Packaging. Vanuit de locatie in Broekhuizen worden dozen opgezet voor tal van klanten in de AGF-sector.
"We zijn nu aan het bekijken hoe we de logistieke stromen nog verder kunnen optimaliseren. Wijziging van locatie is beslist een optie voor OCN. Op dit moment zijn we met diverse partijen in gesprek over de mogelijkheden", zegt Rob van Dongen van SCA.
 
"In dit half jaar hebben we al behoorlijke stappen gezet. Tomaten- en paprikatelers, maar ook handelaren van het ZON Fresh Park laten hun dozen door ons opzetten", zegt John Gielen van LC Packaging. "We onderscheiden ons door kwaliteit en het nakomen van afspraken. De klant is koning."

Voor meer informatie:
Opzet Combinatie Nederland BV
Hilensbergweg 7
5872 CH Broekhuizen
Tel: 077-8200223
Fax: 077-8200224