Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Actie Willem Dijk slaat aan bij klanten

Bij tien kratten Filosofo-citrus, zak strooizout gratis

Tholen - "In onze handel is niemand blij met sneeuw. Dat geldt voor zowel de supermarkt, speciaalzaak als marktkoopman", vertelt Willem Dijk jr. "Het is slecht voor onze handel. Klanten blijven thuis omdat ze het te glad en te koud vinden. Voornamelijk gladheid is voor veel mensen de boosdoener om lekker thuis achter de kachel te blijven zitten."

"Maar niet alleen voor de klant is gladheid erg vervelend", vervolgt Willem. "Ook voor toeleveranciers, de chauffeurs die de handel komen afleveren, is sneeuw en gladheid een crime. Als onze chauffeurs met pallets en containers moeten gaan slepen als er vijf centimeter ijs of sneeuw ligt, gaat dat niet werken. Daarom sturen we onze klanten vaak een mailing als de vorst z'n intrede doet, om te denken aan onze chauffeurs en de straat schoon te houden."


 
Willem Dijk bedacht daarom volgende week een actie om de losplaats bij de klanten sneeuw- en ijsvrij te houden. Klanten die tien kisten Filosofo-citrus kochten, kregen een zak van 25 kilo strooizout cadeau. "De actie sloeg echt aan. We hebben toch wel twee pallets zout verkocht", vertelt Willem. "En dat is mooi, want als de straat bij iedereen schoon is, verliezen onze chauffeurs veel minder tijd en komen de bestelling nog redelijk op tijd. Modern gesproken: wanneer u maatschappelijk verantwoord wil ondernemen, behoort uw straatje sneeuw en ijsvrij te zijn voor uw medemens!"