Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe website Koppert Cress toont bewegend beeld

Afgelopen weekend is de nieuwe website van Koppert Cress in gebruik
genomen. Na een lange en intensieve voorbereiding heeft de site een eigentijdse uitstraling en biedt uitgebreide informatie. Ook heeft de bezoeker nu de mogelijkheid om producten en recepten als filmpje te bekijken. Veel informatie is als pdf te downloaden. Nieuw is ook de bedrijfspresentatie, die een goed beeld geeft van de filosofie van het bedrijf en de gedrevenheid van eigenaar Rob Baan en zijn medewerkers.

De afgelopen maanden zijn ruim duizend pagina’s omgezet, gecorrigeerd en aangepast om de website te realiseren. Een filmploeg is druk bezig geweest met de bedrijfsvideo en de close-ups van alle producten. Daarnaast is in de studio een groot aantal gerechten gefilmd, waarin de producten van Koppert Cress gebruikt worden. In de loop van de week zal zelfs een webcam de voortgang van de nieuwbouw laten zien.
Bezoekers krijgen informatie in zes talen en de site is opgesplitst in acht geselecteerde markten en een algemeen deel.Koppert Cress produceert cressen en specialties die onder het motto Architecture Aromatique op de markt worden gezet. Het team van Koppert Cress heeft gekozen voor een eigen benadering van de eindverbruikers van haar product: topkoks wereldwijd. Deze hebben de ‘Micro-Vegetables’ ontdekt en gebruiken ze als verrijking van hun gerechten. Het bedrijf heeft vestigingen in Monster en New York en een nauw samenwerkingsverband in Japan.

De nieuwe site van Koppert Cress: benelux.koppertcress.com
Publicatiedatum: