Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voor het eerst een spaaractie bij Jumbo

Jumbo lijkt te zijn gezwicht voor de aanhoudende actiedruk. De supermarktketen start voor het eerst in zijn bestaan met een spaaractie.

De hele maand december kunnen klanten zogenoemde 'bespaarmunten' sparen. De munten moeten op een 'bespaarkaart' worden geplakt. Bij een volle kaart (vijf munten) krijgt de klant vanaf 6 januari 2,50 euro korting op boodschappen. De actie wordt aangekondigd via de website van Jumbo.

Opmerkelijk

Dat Jumbo start met een spaaractie is zeer opmerkelijk. De supermarktketen heeft nog nooit een spaaractie gehouden, maar trekt klanten door zich te profileren als de goedkoopste servicesupermarkt.

Campagne

In 2007 nam Jumbo zelfs de spaaracties van concurrenten op de hak. In een satirische commercial kondigde Jumbo de eigen 'spaaractie' aan, die uiteindelijk een bespaaractie bleek te zijn. De strekking van de actie was dat de consument allerlei leuke dingen kan doen met de bij Jumbo bespaarde euro's. 'Euro's zijn waardevaste metalen schijfjes, waarmee je kan flippen, bouncen en ruilen', aldus Jumbo destijds.

Bron: Zibb.nl
Publicatiedatum: