Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koks uit Duitsland geven groenten nieuwe 'look'"Alle groenten komen een keer in de mode", volgens een kok uit Duitsland. Zoals nu is het Rucola, sommigen geven zelfs aan dat tegenwoordig het 'Rucola-syndroom' heerst. Andere voorbeelden van groenten die momenteel aan populariteit winnen zijn Lollo Rosso en Romanesco.

Koks uit Duitsland vroegen zich af waarom sommige groenten zo worden geminacht. "Dit komt omdat het gezonde imago zo veel is benadrukt de laatste tijd", geven velen aan. Voorbeelden van 'gezonde, niet-populaire' groenten zijn mais, aubergines en broccoli. Restaurants zoals Mraz & Son proberen dit imago te veranderen van 'gezond' naar 'leuk' en 'lekker'. Ook met de manieren waarop het wordt gepresenteerd kan worden gespeeld, volgens de koks. Door de groenten op een leuke manier te presenteren en meer mogelijkheden aan te geven komen binnenkort weer andere groenten 'in de mode'.


Publicatiedatum: