Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Fruit's exotenmixVoor wie niet kan kiezen… of voor wie van afwisseling houdt. Of gewoon een leuke manier om kennis te maken met een aantal verschillende exoten. Ideaal tijdens de feestdagen! Wat zit er allemaal in dit kleurrijke pakketje? Een aantal leuke producten om mee kennis te maken en te experimenteren, zijnde:


Granadilla: een verfrissend zoete passievrucht om zo uit te lepelen of, als lekker toetje met (slag)roomKumquats: een friszuur tot zoetige kruidig bittere smaak (de schil kun je trouwens gewoon eten) – in plakjes prachtig om te decoreren, mooi in cocktails en fruitsalades.

 

Lychee: karakteristieke, zoetkruidige favoriet – het aller-lekkerst zo uit het vuistje!
Passiefruit: Doorsnijden en uitlepelen en: hoe gerimpelder hoe lekkerder!
Tamarillo: de aromatische boomtomaat, heerlijk in fruit- en groentensalades! (bittere velletje verwijderen!) – als vrucht of in plaats van gewone tomaten gebruiken.

Lime: time for your cocktail, Milord


Voor meer informatie: contacteer uw Sales Partner bij Specialfruit via +32 3 3170660 of via mail sales@specialfruit.be, www.specialfruit.be
Publicatiedatum: