Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe bussen voor Service Engineers NAWI

NAWI investeert in wagenpark

NAWI, leverancier van productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie, breidt het wagenpark uit. Vanaf deze week rijden vijf Service Engineers in spiksplinternieuwe Mercedes-bussen. "Onze Service Engineers zitten veel op de weg. Goed en betrouwbaar materiaal is dan ook erg belangrijk. Al onze Service Engineers krijgen daarom een nieuwe bus. Te beginnen met deze vijf!", aldus Stephan Toxopeüs, algemeen directeur van NAWI B.V.."Onze opdrachtgevers zitten in heel Europa. Service is voor deze bedrijven, die soms 24 uur per dag produceren, erg belangrijk. Onze Service Engineers staan daarom dag en nacht paraat, om er voor te zorgen dat onze opdrachtgevers door kunnen gaan met produceren", vervolgt Stephan.

De nieuwe bussen zijn in de nieuwe huisstijl bedrukt. Sinds begin 2010 heeft NAWI
namelijk een nieuw logo én een nieuwe huisstijl. Stap voor stap wordt deze huisstijl
ingevoerd. De koffiekopjes, het briefpapier en de website hebben de extreme makeover al ondergaan.

Al 30 jaar lang is NAWI één van de grootste bedrijven en werkgevers van de Achterhoek. Er werken 160 mensen. De NAWI-medewerker kenmerkt zich door: passie voor techniek, hard werken en humor. NAWI ontwikkelt en levert complete productielijnen aan de voedingsmiddelenindustrie. Veel producten, die gewoon in de supermarkt liggen, zijn over NAWI lijnen gegaan. Bijvoorbeeld vlees van de Albert Heijn, champignons van Super de Boer of krieltjes van de C1000. Al deze producten doorlopen een proces. Van ruw product, tot kant-en-klaar product. NAWI maakt en levert de mechanisatie en automatisering van deze processen. Meer informatie is te vinden op: www.nawi.nl.
Publicatiedatum: