Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijziging management Greenery UK en Noord-Amerika

The Greenery maakt bekend dat Kevin Doran met onmiddellijke ingang benoemd wordt tot Managing Director van Greenery North America Bv. (Verenigde Staten, Canada en Mexico) en de in Nederland gevestigde activiteiten van Greenery UK.

Kevin Doran, Managing Director van het in Huntingdon, Verenigd Koninkrijk gevestigde Greenery UK, wordt eindverantwoordelijke voor de in Barendrecht gevestigde activiteiten van Greenery UK en Greenery North America.

Aan zijn verantwoordelijkheden als Managing Director van Greenery UK wordt eveneens het management van de business unit ‘Overseas’ (Azië en Midden-Oosten) als ook Blue Sky Cargo, de luchtvracht serviceprovider van The Greenery groep, toegevoegd.

Greenery North America is gevestigd in Philadelphia, Verenigde Staten en heeft relaties met producenten in Mexico en Canada.

Dhr. Doran zal als Managing Director direct rapporteren aan Philip Smits, CEO van de The Greenery.

‘Kevin heeft een jarenlange ervaring opgedaan op de Noord-Amerikaanse markt in zowel de groente- en fruitsector als in de retail- en goederensector’ verklaart Philip Smits, CEO van The Greenery. ‘In de afgelopen jaren is Kevin succesvol geweest in het versterken van de positie van The Greenery op de Engelse markt. We zijn ervan overtuigd dat hij hetzelfde zal doen met The Greenery op de Noord-Amerikaanse markt en voor haar Europese business units. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie’.

Dhr. Doran zal zijn tijd verdelen tussen Barendrecht, Philadelphia en Huntingdon maar blijft gevestigd in Huntingdon.

The Greenery wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol binnen het bedrijf.


Publicatiedatum: