Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
speciaal voor ADN-ers

Verzuimaanpak groentespecialisten

Als groentespecialist doet u uw uiterste best om het verzuim te beperken. De juiste materialen, een veilige werkomgeving en een goede werksfeer dragen hier aan bij.
Maar u bent en blijft toch vooral ondernemer, geen bedrijfsarts. Door u te laten ondersteunen door de ADN-Verzekeringsdienst kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Kant-en-klare oplossing
De ADN biedt u een oplossing voor verzuim, arbo en re-integratie. We weten hoeveel er op een ondernemer afkomt als hij te maken krijgt met ziek personeel. Zowel financieel als de administratieve rompslomp. Als brancheorganisatie wil je juist dán klaar staan voor je leden.

Pakket uitgebreid
Onlangs hebben wij een nieuw contract gesloten zodat we naast de huidige verzuimovereenkomst een andere kunnen leggen. Geen onderneming is hetzelfde, nu kunnen we uit twee pakketten kiezen welke het beste bij uw onderneming aansluit.

Reageer snel
Een groot aantal ADN-leden heeft de verzuimverzekering al via de verzekeringsdienst lopen. Wilt u een vergelijking of deze nog steeds de beste keuze voor u is, neem dan contact op met uw adviseur. Heeft u nog geen verzuimverzekering via de verzekeringsdienst? Laat dan eens nakijken wat uw voordeel kan zijn. Bel naar de ADN-Verzekeringsdienst, T (030) 284 86 13. Maar let op! Reageer snel. De tijd om over te stappen begint te dringen.

Publicatiedatum: